Skip to content
Ekolibi Hands - Feet Header

Lichaamsolie voor normale én
droge huid met 500mg CBD

Annuleren en Retourneren

Annuleren

Zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kan deze geannuleerd worden. 
Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Retourneren / afkoelperiode

Wij streven ernaar om aan ieder zijn of haar verwachtingspatroon te voldoen. Mocht er toch een reden ontstaan dat je het pakket zou willen retourneren mag je het pakket binnen 30 dagen, ingaande op de dag van levering, retour sturen. Dit noemen we de afkoelperiode. 

We moeten helaas wel een uitzondering stellen. Indien producten speciaal voor je zijn geproduceerd kan het product alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking, inclusief alle labels en toebehoren geretourneerd worden.

Je mag de bestelling terugsturen binnen de afkoelperiode naar onderstaand retouradres. Ekolibi zal de gehele aankoopsom, inclusief de verzendkosten aan je terugstorten. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor je eigen rekening.

We verzoeken je vriendelijk alle retourneringen, annuleringen, en ruilingen vooraf aan Ekolibi kenbaar te maken. Je kunt dit doen via e-mail of per post. Je moet echter wel je volledige naam en factuurnummer/ordernummer te vermelden.

Eventueel betaalde bedragen worden zo snel mogelijk dagen terugbetaald. We doen dit binnen maximaal 30 dagen, maar we streven er naar dit direct te doen.

Retouradres:

Ekolibi B.V.
T.a.v. Retour
Lau Mazirellaan 413
2525WT Den Haag
Nederland

Vragen of opmerkingen?

Mocht je nog vragen hebben mail ons dan op: info@ekolibi.com of klik hier voor het contact formulier op onze Contact pagina.

Good Health = Good Life!

Ontvang 5% korting!

Schrijf je in voor interessante berichten en acties en krijg 5% korting op je volgende bestelling.